Витамин B17 (Амигдалин), 60 капсули

Manufacturer:

100% амигдалин, излечен от костилки на кайсиеви ядки

34,50 лв

ЛЕСНА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

При "ЛЕСНА ПОРЪЧКА", ще бъде поръчан както избраният в момента вариант на продукта, така и продуктите от количката.

Повече информация

Ползи и ефекти

  • Помага в борбата с раковите клетки;
  • Препоръчва се след химио и лъчетерапия;
  • Подпомага организма при намален имунитет;
  • Действа противовъзпалително и обезболяващо;
  • Подпомага извеждането на токсичните вещества, получени в резултат на окислителни процеси;
  • Препятства развитие на сърдечно-съдови заболявания;
  • Подпомага за снемане на стрес;
  • Забавя стареенето.

Знаете ли че..........

Амигдалинът се описва за първи път от френски химици в началото на 19 век, когато изолират вмеществото от горчиви бадеми. В средата на 20 век, американският биохимик д-р Ернст Кребс му дава наименованието витамин В17. Среща се основно в семената на диви растения като горчив бадем, кайсии, някои сливи, череши и др.

Изграден е от две молекули глюкоза, една цианид и една бензалдехид. За да растат, раковите клетки се нуждаят от огромна енергия, т.е. глюкоза. Когато приемате витамин В17, раковите клетки поемат молекулите на глюкозата от витамин В 17, а с ензима бета-глюкозидаза отключват бензалдехида и цианида и предизвикват собствената си смърт. Благодарение на голямата концентрация на ензима бета-глюкозидаза, витамин В 17 е изключително смъртоносен за раковите клетки, а за другите клетки не е токсичен. 

Раковите клетки се полакомяват за глюкоза, а когато поглъщат витамин В 17, вече са унищожени

Начин на употреба2 пъти дневно по 1 капсула преди храна

Представяме Ви още 16 продукта в категория "Витамини и минерали":